Nieuws

Concert op 29 maart 2020

Concert op 29 maart 2020 is geannuleerd wegens coronavirus maatregelen. Nieuwe datum  zal z.s.m.  bekend worden gemaakt. Gekochte kaarten blijven geldig voor het nieuw geplande concert.

Op 29 maart 2020 vanaf 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur geven de Landlubbers weer een mooi en gezellig concert in cultureel centrum De Brink in Obdam. Bijzonder aan dit concert is dat iedereen lekker kan zitten en luisteren naar de zeemansliedjes van het koor. Er zijn twee pauzes gepland waarin u een drankje kunt halen omdat er drie sessie zijn. In de tweede sessie is er een speciaal optreden van de dochters en schoondochters van de Landlubbers. Een aantal van hen bespeelt een instrument ( gitaar, basgitaar en accordeon)  en de anderen zingen solo of in een koortje liedjes die ze zelf hebben uitgekozen met hulp van de dirigent.

De Landlubbers zingen onder leiding van dirigent Fred Lagerweij, Ierse, Engelse, Nederlandse en ook diverse zelf geschreven zeemansliederen. Ze worden begeleid door Peter van Kampen met de accordeon, Vincent Borst met de gitaar, Ben van Hilten met de basgitaar en Nico Tervoort met fluit, mondharmonica en slagwerk. De techniek is in handen van Harry Doorn.

Spreekstalmeester is Coby Ruarus.

 

Gemiddeld treden de Landlubbers 12 x per jaar op bij festivals, verzorgingshuizen, bedrijven, markten en wandel/fiets evenementen. Gezelligheid is troef bij de Landlubbers. Luister en geniet tijdens dit optreden van hun mooie stemmen en prachtige kleding.

◊ ◊ ◊

Ons Jubileumoptreden in 2019

Op zondag 24 maart 2019 hebben de Landlubbers hun 20 jarig jubileum gevierd met een geslaagd optreden in dorpshuis De Brink in Obdam, de thuishaven van het koor. In het Noordhollands Dagblad van 25 maart 2019 verscheen een recensie van deze middag die wij graag hieronder plaatsen.

Jubileum Landlubbers in Noord-Holland dagblad

 

U kunt hier een PDF document downloaden van dit artikel.

In de Kogge stond onderstaand artikel.

Bericht uit De Kogge

 

Obdammer Piratenkoor De Landlubbers