Rabo ClubSupport

Obdammer Piratenkoor De Landlubbers

 

Piratenkoor De Landlubbers uit Obdam doet mee aan de prachtige sponsoractie van de Rabobank, waarvoor zij ook dit jaar weer € 350.000,- beschikbaar heeft gesteld!

De Rabobank heeft haar campagne in een iets ander jasje gestoken. Zo is de naam veranderd naar Rabo ClubSupport en het stemmen kan dit jaar, naast het online stemmen of het uitbrengen van uw stem bij één van de kantoren van de Rabobank, dit jaar ook via de Rabo App of via internetbankieren. Wat wél hetzelfde is gebleven is dat het publiek bepaalt naar welke verenigingen en organisaties de beschikbaar gestelde gelden gaan én dat er alleen gestemd kan worden door Rabobank leden.

U begrijpt dat veel stemmen, een zo groot mogelijk sponsorbedrag betekent. Het spreekt dus voor zich dat wij heel graag ook úw stem willen! Het geld dat wij mogelijk ontvangen uit deze sponsoractie willen wij gebruiken voor  het streven naar verbetering van het koor en naar de continuïteit van de vereniging.

De uitslag van de stemming is bekend, ons koor krijgt het mooie bedrag van € 287,07 dankzij uw stem(men). Bekijk via deze link het filmpje met de uitslag voor ons piratenkoor.

Hartelijk bedankt voor uw stem,

Bestuur en leden Piratenkoor De Landlubbers

mondkapjes