Login leden

Links

Logo Loos Betonvloeren Obdam BV in Obdam
Loos Betonvloeren Obdam is al jarenlang een begrip in Betonvloeren.
Zij bieden ons koor een vaste basis door het ter beschikking stellen van
de bedrijfskantine voor onze repetities.
Wij zijn Loos Betonvloeren Obdam b.v. daar zeer erkentelijk voor.


bvznh

Ons “mannenkoor” is aangesloten bij de De bond van Zangkoren in Noord-Holland. Alhoewel wij "Piraten" zijn
betekent dit ondermeer dat wij via dit lidmaatschap keurig de auteursrechten van de componisten, tekstdichters en de rechten van de muziekuitgevers op de uitvoeringen van alle muziek, teksten en bewerkingen (B.U.M.A.) afdragen.






Shantykoren EU
www.shantykoren.eu
 
is een leuke site met veel informatie over shantykoren, piratenkoren in binnen- en buitenland.




www.0226.startpagina.nl
De startpagina voor Obdam en omstreken.








Agenda

Korenfestival Bergen

Zondag 15 oktober 2017 doen wij mee aan het korenfestival dat georganiseerd wordt door Het Bergerveerhuiskoor. Het festival vindt plaats in het Ontmoetingscentrum T&O, Kogendijk 42A, 1862XE Bergen. Deelnemende koren zijn Het Bergerveerhuiskoor, De Landlubbers en De Klankentappers. Het festival begint om 13.00 uur. De Landlubbers zingen om 13.35 u, 15.05 u en om 17.05 u. De toegang voor het publiek is gratis.

WarmThuis

Zaterdagmiddag 4 november 2017 zingen wij vanaf 15.30 uur twee sessies voor de bewoners van stichting WarmThuis, De Omloop 9 in de Zuidermeer.

Fjoertoer Egmond 2017

Op zaterdag 25 november 2017 organiseert Le Champion  voor de 5e keer de Fjoertoer Egmond. 8500 wandelaars gaan tijdens deze lichtjestoer in 16 groepen van start tussen 16.00 en 19.00 uur. De start van alle groepen is bij de hoofdingang van Hotel Zuiderduin. Evenals vorig jaar zetten wij dit spektakel luister bij door ons optreden in de lobby van het hotel. Wij hebben er zin in! Meer informatie over dit geweldige evenement vindt u hier